U bent hier

Vijftiende editie Fleetmanagement event 2017

Vijftiende editie Fleetmanagement event

16 mei 2017
Waar gaat het naar toe in de wereld van de zakelijke mobiliteit? En wat zijn de recente ontwikkelingen en uitdagingen? Op dinsdag 23 mei komen de antwoorden op deze, en andere vragen, voorbij op het Fleetmanagement event 2017. Uiteraard is ook Fleetwise van de partij.

De wereld van de zakelijke mobiliteit is volop in beweging: duurzaamheid, de opmars van elektrische auto’s, de groei van private lease (ook voor de zakelijke markt) en de overgang van de reguliere leaseauto naar het mobiliteitsbudget. Het Fleetmanagement event 2017, dit jaar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, speelt in op deze innovaties en is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor wagenpark- en mobiliteitsmanagement. Presentator Wilfred Genee is dagvoorzitter. Hij neemt onder meer de talkshow ‘Wegwijs in innovatie’ voor zijn rekening, tevens het thema van dit jaar.

Proefritten maken
Naast inspirerende sessies, discussies en informatiebijeenkomsten vinden er zogenaamde ‘rondetafelgesprekken’ plaats over een aantal actuele onderwerpen zoals elektrisch vervoer, private lease en de fileproblematiek. Op deze vijftiende editie zijn ook Break-outsessies over onder andere ‘Connected Mobility’ en ‘Total Cost of Mobility’ te volgen. Verder kunnen bezoekers proefritten maken met de nieuwste (elektrische) modellen. Ook de bekendmaking en uitreiking van de ‘Mobiliteitsmanager van het Jaar’-award staat op het programma.

Stand Fleetwise
Naast al deze sessies zijn er uiteraard ook tal van stands van partijen en bedrijven die iets te bieden hebben op het gebied van zakelijke mobiliteit. Fleetwise, het platform over zakelijke mobiliteit, is samen met MIND en MODIFORCE met een stand vertegenwoordigd op het event. Ook zijn er accountmanagers van Greenwheels, FietsNED en Gazelle op de stand te vinden.