U bent hier

Ook in 2017: auto leasen met 15% bijtelling

Ook in 2017: auto leasen met 15% bijtelling

20 januari 2017
Het kan nog: een nieuwe auto leasen met behoud van de lage bijtelling van 15 procent. De plug-in hybride-modellen Volkswagen Passat GTE, Passat Variant GTE en Golf GTE zijn nog tijdelijk leverbaar én hebben een extra rijke uitrusting. Zo heb je dubbel voordeel.

Door een Volkswagen GTE uit voorraad te leasen, profiteer je dubbelop. Je geniet nog maximaal vijf jaar lang van de lage bijtelling van 15% en krijgt een extra rijke uitrusting tegen een bescheiden meerprijs. Of het nu de stijlvolle Passat Limousine GTE wordt of de praktische Passat Variant GTE, je kiest altijd voor een krachtige leaseauto met geavanceerde plug-in hybride (PHEV)-techniek. Het gecombineerde motorvermogen bedraagt 160 kW (218 pk), de maximaal toegestane aanhanger last is 1.600 kg.

Connected Series
Bovenop de al rijke standaarduitrusting hebben de 15%-modellen het Connected Series-pakket, met onder meer het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media', de online functionaliteiten van de Mijn Volkswagen-app, digitale radio-ontvangst (DAB+) en smartphoneconnectie. Van buiten is het model herkenbaar aan de 17-inch velgen en zilvergrijze dakreling (Variant). Het voordeel op de Connected Series bedraagt 4.900 euro. Nog luxer is de Connected Series Plus-uitvoering, met onder meer adaptive cruise control, bekleding in een combinatie van leer en alcantara, een panoramadak en donker getinte zijruiten en achterruit.Golf GTE
De Volkswagen Golf GTE heeft een gecombineerd vermogen van 150 kW/204 pk. Net als de Passat GTE is dit 15% bijtelling-model extra aantrekkelijk door de Connected Series-uitrusting met onder meer een uitgebreid navigatiesysteem en het gebruik van de Mijn Volkswagen-app. Een Golf GTE Connected Series is aan de buitenzijde herkenbaar door de led-achterlichten en 17-inch lichtmetalen velgen. 

Let op: de voorraad Volkswagen GTE-modellen met 15 procent bijtelling is beperkt, de Volkswagen-dealer kan je informeren over de beschikbare kleuren en opties.