U bent hier

Zo betaal je nooit meer te veel voor parkeren

Zo betaal je nooit meer te veel voor parkeren

22 maart 2017
Parkeergemak in optima forma: Parkmobile, de nummer 1 parkeerapp van Nederland, is nu geïntegreerd in de Connected Car app. De nieuwste, unieke functionaliteit in deze app is dat de parkeeractie automatisch stopt, zodra je met de auto de parkeerplek verlaat. Zo betaal je nooit meer te veel voor parkeren.

Wat is er nieuw?
Door de samenwerking met Parkmobile biedt de Connected Car app niet alleen alle bekende voordelen van de Parkmobile app, maar ook een nieuwe en unieke feature: de parkeertijd stopt vanzelf als je met de auto de parkeerplek verlaat. Een volautomatische afmeldfunctie dus. Zo kun je dus nooit meer vergeten een parkeersessie stop te zetten. Nadat je parkeersessie is beëindigd, krijg je een samenvatting te zien van de locatie, de parkeertijd en gemaakte kosten.

Hoe werkt het?
Als bestuurder die de nieuwe parkeerfunctionaliteit van de Connected Car app gebruikt, krijg je automatisch een melding op je smartphone als je voor een parkeerplek moet betalen. Deze notificaties zijn overigens eenvoudig uit te schakelen voor gebieden waarvoor je bijvoorbeeld een vergunning hebt, of bij het parkeren op eigen terrein. De betaling vindt maandelijks automatisch plaats via Parkmobile.

Wat is er nog meer mogelijk met de Connected Car app?
Met deze app kun je ook zien waar je auto staat geparkeerd en of de portieren zijn afgesloten. Daarnaast geeft de app onder meer onderhoudsmeldingen, een ritregistratie en een Think Blue-verbruiksmonitor weer en zijn bijvoorbeeld de banden- en accuspanning, verlichting en remmen te controleren.

Voor wie is het geschikt?
Voor alle eigenaren van een Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT en ŠKODA die de Connected Car app gebruiken. Kijk hiervoor op volkswagen.nl/mijnvolkswagenvwbedrijfswagens.nl/mijnbedrijfswagenseat.nl/mijnseatapp en ŠKODA.nl/mijn-ŠKODA-app.