U bent hier

Nieuwe Business-uitvoeringen Volkswagen Golf

Nieuwe Business-uitvoeringen Volkswagen Golf

03 april 2017
Vertrouwd maar net even wat luxer: Volkswagen heeft het leveringsprogramma van de vernieuwde Golf uitgebreid met de Business en de Business R. Een zakelijk verantwoorde investering met een voordeel dat kan oplopen tot € 2.150 en met de Car Net Online-diensten altijd inbegrepen. De Business-uitvoeringen zijn over de hele breedte van het Golf-gamma leverbaar.

De Golf Comfortline Business en Golf Variant Comfortline Business vormen de basis. Beide versies beschikken over 17-inch lichtmetalen wielen ‘Dijon’, het ‘Discover Media’ multimediasysteem met 20,3 cm kleurenscherm, diefstalalarm klasse III, Car Net Guide & Inform, DAB+-radio en ErgoActive-stoel. De Variant heeft een chromen dakreling. De Golf Comfortline Business is er vanaf 26.990 euro, de Variant vanaf 28.250 euro. De Golf Variant Alltrack Business 1.8 TSI 4Motion met dezelfde extra’s is er vanaf 40.250 euro.

Ook voor de GTI en GTD
De Golf GTD, GTI, GTI Performance en de Golf Variant GTD Business hebben dezelfde extra’s als de Comfortline Business en staan op GTI/GTD-specifieke lichtmetalen wielen. De hatchback-uitvoeringen worden geleverd met 3D led-achterlichten. De Golf GTI Business is er uitsluitend met handgeschakelde zesbak vanaf 39.450 euro, de GTI Performance Business vanaf 40.990 euro (7-DSG optioneel beschikbaar). De Golf Variant GTD Business start bij 41.850 euro (ook hier is de 7-DSG optioneel).

Sportieve signatuur
De Golf en Golf Variant Highline Business R hebben alle elementen van de Business-modellen en vullen dat aan met het R Line-exterieurpakket, 17-inch lichtmetalen wielen ‘Sebring’, extra donkergetinte ruiten achter, ‘progressive steering’ en 3D led-achterlichten (alleen hatchback). De Golf Highline Business R is er vanaf 29.190 euro en de Variant vanaf 29.990 euro. Alle vermelde prijzen zijn rijklaar, inclusief btw en BPM.